Destacats


Gestions on-line
     


Divendres, 09 de Març de 2018

L'AMPA INSISTEIX EN CONTROLAR ELS RISCOS D'INTERNET

Avui en dia els nens i adolescents utilitzen cada dia molta estona les noves tecnologies, tant a casa com a l’escola. Per això és important que siguin conscients dels seus drets i deures a la xarxa i de les mesures de seguretat que cal prendre a l’hora d’utilitzar-les. Amb els dispositius mòbils o els ordinadors els nens i nenes i els joves tenen la facilitat i rapidesa d’obtenir gran quantitat d’informació, de comunicar-se per mitjà de les xarxes socials o aplicacions, i intercanviar informació amb les amistats o familiars. Alhora, són especialment vulnerables a determinades activitats delictives relacionades amb el contingut de la informació. Poden ser víctimes si accedeixen a continguts il·legals, inadequats o nocius com: pornografia infantil, anorèxia i bulímia, jocs en línia.

En aquesta línia, l’AMPA del Col·legi Maristes Montserrat, us convida a la xerrada sobre "Internet Segura" que realitzarà la unitat de proximitat dels Mossos d'esquadra el proper dia 02-05-2018 a les 17:30h a la sala Germà Felip (davant de direcció).

Remarcar-vos la importància d'aquest tipus de xerrada per a les famílies de primària i secundària i recordar-vos la possibilitat de disposar de servei gratuït de guarderia.

Per reserva de guarderia cal enviar correu a: ampa@ampamaristeslleida.cat amb el nom i curs del nen.