Destacats
Dilluns, 23 d'Abril de 2018

RUMB A LA MÀGIA I LA IL.LUSIÓ!!

De sempre, una de les nostres grans preocupacions és l'educació dels nostres fills, per aquest motiu com a AMPA sempre intentem col·laborar amb els professionals del nostre col·legi per atendre les necessitats i despertar les inquietuds de tots els alumnes.

 

"La clau de l'educació no és ensenyar, és despertar" (Ernest Renan).

Amb aquesta finalitat, durant una setmana portarem el món de l'il·lusionisme i la màgia a l'escola. Diferents espectacles adaptats a les edats dels alumnes, utilitzant la màgia com un recurs educatiu, pedagògic i formatiu.

Amb la fantasia i la il·lusió que proporciona de la màgia, aconseguirem augmentar l'atenció dels nens i, així, aprofitarem els moments de màxima atenció per assolir i reforçar coneixements adients a cada edat (mate-màgia, ciències, anglès, valors, ...).

 

Per fer-ho comptarem amb la presència de mag, il·lusionista i especialista en màgia educativa: Òscar DE LA TORRE.

 

Així, en diferents horaris i espais, durant la setmana que ve, els nens gaudiran de:

 

- Animació infantil, per alumnes de la llar (P-0, P-1 i P-2): amb efectes molt visuals i molt de color, inclou un contacontes i minidisco amb animació.


- Animació infantil amb introducció a l'anglès, per alumnes d'infantil (P-3, P-4 i P-5): similar que als més petits, però adaptat a l'edat i amb particularitats en anglès.


- Espectacle "Misteris de l'aigua màgica", per alumnes de primer cicle de primària (1r, 2n i 3r): es parlarà d'una manera molt màgica sobre l'aigua, les seves propietats i els misteris que l'envolten (canvis d'estat, origen i importància en les nostres vides), tot aprenent què és el cicle de l'aigua.


- Entrevista màgica amb ús de la Mate-Màgia, per alumnes de segon cicle de primària (4r, 5è i 6è): els nens tindran l'opció de preguntar tot allò que els inquieta d'aquest món de la màgia, a més aprendran a fer el seu propi joc de màgia per poder-ho fer a casa i, durant l'espectacle es treballaran conceptes matemàtics.


- Conferència "Il·lusió feta realitat", per alumnes de secundària (1r, 2n i 3r d'ESO), també s'hi podran afegir tots els alumnes que vulguin de 4rt d'ESO i de Batxillerat: conferència on els alumnes podran descobrir les diferents disciplines del món de l'il·lusionisme, normes que els mags segueixen i es parlarà del sentiment de la por i la importància de la presa de decisions.


La nostra intenció és seguir la recomanació d'en Benjamin Franklin:

 

"Digues i ho oblido, ensenya'm i ho recordo, involucra'm i ho aprenc"

Esperem que tots gaudeixin d'aquesta experiència i que la il·lusió se l'emportin a casa per compartir-ho amb tota la família. Creiem que és una gran oportunitat!!