ca
ca

Notícies

Celebració de l'Assemblea General Ordinària del Cercle d'Amics del Museu de Lleida

Dimecres, 04 de Juliol de 2018

Una trentena de socis van assistir a l’Assemblea General Ordinària del Cercle d’Amics del Museu de Lleida, que es va celebrar el proppassat dia 3 de juliol de 2018, a les 18 hores, al Museu de Lleida.

La Presidenta del Cercle va obrir la sessió agraint l’assistència de tots els presents, i fent un recordatori del trist esdeveniment ocorregut l’11 de desembre de 2017, a la nostra ciutat, quan la Guàrdia Civil s’emportà l’art sacre del Museu.

Es van aprovar l’acta de la darrera assemblea i els comptes de l’associació.

La Presidenta i el Vicepresident van exposar la memòria d’activitats realitzades pel Cercle des d’última assemblea.  Es va destacar la bona participació que hi ha hagut en totes elles. També es va comentar que les activitats realitzades s’han ajustat bastant a les preferències que es van manifestar en l'enquesta que es va passar als socis l'any passat. El Vicepresident comenta algunes propostes d’activitats per dur a terme properament.

La Presidenta va fer una reflexió sobre el paper del Cercle més enllà de l’organització de sortides i visites. Va reafirmar el compromís del Cercle en la defensa del Museu en el litigi de les obres de l’art sacre. El Vicepresident va afirmar, en relació amb aquesta qüestió, que caldrà fer formació interna, tenir criteri propi i contactar amb la Franja. Va intervenir un soci per explicar que el Sr. Bisbe de Lleida s’ha posicionat a favor de la permanència de les obres de l’art sacre en litigi al Museu de Lleida, i va demanar que se li faci arribar la nostra solidaritat. El Vicepresident explica una proposta per fer difusió del Museu a diferents col·lectius de Lleida.

La Presidenta va informar que el nombre actual d’associats és de noranta. S’havia fixat l’objectiu d’arribar al centenar d’associats durant aquest any. Es va demanar la col·laboració dels socis per aconseguir-ho.

Es va comentar del canvi d’imatge del Cercle i de la confecció de tríptics, fulletons i d’un roll-up per difondre el Cercle. També es va explicar l’entrada en vigor del Reglament general de protecció de dades.

Es va cobrir una vacant de vocal a la Junta del Cercle, de la qual en formarà part a partir d’ara la Rosa Griful en substitució de la Lourdes Clavería.

Al torn de precs i preguntes van intervenir alguns socis plantejant diverses qüestions relacionades amb l'activitat del Cercle.

A les galeries de fotografies en podeu veure algunes d’aquest esdeveniment.

Veure totes les notícies

Apunta't al nostre butlletí