ca
ca es

Notícies

SESSIÓ DE BALL A FAVOR DEL PARKINSON

Dissabte, 02 de Juliol de 2011

L'Associació Parkinson Terres de LLeida varem organitzar una sessió de ball el passat diumenge dia 26 de Juny, a la localitat de Castelldans,amb el doble objectiu de donar a coneixer la nostra associació i recaudar fons per a poder continuar i ampliar les terapies que desde la mateixa oferim als afectats per la malaltia i familiars mes propers.
Varem comptar amb la important col-laboració de diferents institucions del poble de Castelldans que no van dubtar ni un moment a ajudar-nos logística i materialment.
Donem les nostres mes expresives gracies a l'Ajuntament, a l'acalde. senyor Javier López i també l'anterior alcalde senyor Antonio Gómez a l'Associació de Dones l'Esplendor a l'Ass. deJubilats l'Esbarjo i a Cáritas Parroquial i a tos els comerços del poble que tan generosament van col-laborar, amb els seus donatius per el sorteig que varem fer. sense el seu ajut res haurie sigut igual .
Volem destacar l'actuació del magnífic conjunt MONTSE AND JOE TRANSFER que varen amenitzar la sesió de ball,de forma totalment desinteresada i fen que tots els asintents s'ho passesin molt i mot bé ...MOLTES GRACIES A TOTS I A TOTES.
Gracies també a tot el poble de Castelldans per la seva col-laboració i bona acollida.
Es van recollir 1415€ i molt important,varen sortir més socis i es va detectar molta sensibilitat cap aquesta malaltía que encara potser no es prou coneguda
 

Apunta't al nostre butlletí