ca
ca

Notícies

Fes-te soci del Cercle d'Amics del Museu de Lleida

Dimarts, 20 de Març de 2018

Si t’agrada el món de l’art i vols aprofundir en el coneixement del nostre patrimoni artístic, històric i cultural, el CERCLE D’AMICS DEL MUSEU DE LLEIDA t’ofereix tot un seguit d’activitats que tenen com a objectiu satisfer aquest interès.

Els associats del CERCLE D’AMICS DEL MUSEU DE LLEIDA poden gaudir de visites exclusives al Museu de Lleida. Són visites sobre temes monogràfics guiades per experts, normalment els mateixos conservadors del Museu. També s’organitzen visites a d’altres àmbits per veure exposicions i sortides  per diversos llocs del territori per admirar monuments o espais d’interès artístic, històrics i cultural, sempre acompanyats de guies, els quals són bons coneixedors de les diferents temàtiques.

Actualment, està greument amenaçada la unitat de les col·leccions del Museu de Lleida, degut al litigi de les obres d'art de la Franja. El CERCLE D'AMICS DEL MUSEU DE LLEIDA està fermament compromès en la defensa del Museu. Fes-te'n soci per col·laborar en aquesta causa.

Si estàs interessat en fer-te soci del CERLE D’AMICS DEL MUSEU DE LLEIDA clica en fes-te’n soci i trobaràs tota la informació per fer-ho.

Veure totes les notícies

 

Apunta't al nostre butlletí