ca
ca

Notícies

Sortida al Romànic de la Vall de Boí

Diumenge, 03 de Juny de 2018

A les vuit del matí del dissabte 2 de Juny, sortien de Lleida, amb autocar, un grup de vint-i-vuit socis del Cercle d’Amics del Museu de Lleida en direcció a la Vall de Boí. Hi anaven per visitar les esglésies romàniques de Santa Maria i Sant Climent de Taüll i la de Santa Eulàlia d’Erill la Vall.

A les onze del matí van iniciar la visita a l’església de Santa Maria de Taüll, acompanyats per la Fabienne, que va ser la seva guia durant tota la jornada. Tot seguit, van visitar l’església de Sant Climent de Taüll, on van poder veure embadalits el video mapping que es projecta en el seu absis central. Per mitjà d’aquesta projecció es veu una reconstrucció digital completa i rigorosa de les pintures murals que el cobrien l’any 1123. També van tenir l’oportunitat de pujar al campanar de l’església i gaudir de les vistes que des d’aquest indret es poden contemplar de la Vall.

Després de dinar van visitar l’església de Santa Eulàlia d’Erill la Vall, on també van poder pujar al seu campanar i, per acabar, ho van fer al Centre d’Interpretació del Romànic de la Vall de Boí.  

Tots els participats van destacar l’excel·lent organització de la sortida i la bona impressió que s’emportaven de les visites realitzades.

A les galeries de fotografies en podeu veure algunes d'aqueste visites.

Veure totes les notícies.

Apunta't al nostre butlletí