ca
ca es

L'Associació - qui som

 Som una entitat sense ànim de lucre, que pretén atendre i orientar les persones que pateixen la malaltia de Parkinson, així com també els seus familiars i cuidadors

1-Quins són els objectius de l’Associació per al Parkinson de les Terres de Lleida?
Els objectius de l’associació van dirigits bàsicament a contribuir en la millora de la qualitat de vida dels afectats i dels seus familiars. Mitjanzant activitats d’atenció integral que augmentin el seu benestar tant a nivell físic com emocional.
Tanmateix, volem aconseguir la difusió de la informació adequada en relació a la malaltia, arribar a qualsevol punt de la demarcació de Lleida, malgrat l’extensió del territori, per tal d’anar creixent.
D’altra banda, treballem per fer visible la problemàtica de la malaltia davant l’Administració, transmetre les nostres necessitats i interessos a les institucions que ens puguin donar suport.
En la vessant humana desitgem facilitar l’apropament de les persones afectades i dels seus familiars per tal de compartir neguits i també il•lusions.
Finalment, contribuïm a difondre els nous avenços sobre la malaltia en col•laboració amb els professionals especialitzats .

Apunta't al nostre butlletí