ca
ca

Agenda

Nit dels Museus

Dissabte, 19 de Maig de 2018
20:00
Museu de Lleida

El pròxim 19 de maig se celebra la Nit dels Museus. Aquest any el Cercle d’Amics del Museu de Lleida ens plantegem tenir-hi presència, aprofitant que el Museu ens facilita la possibilitat d'instal·lar-nos en el vestíbul.

OBJECTIU CERCLE PER LA "NITS DELS MUSEUS"

                             

-       Donar a conèixer el Cercle amb la intenció de captar nous socis.

                                     

-       Informar respecte a la reclamació judicial de 111 obres del Museu,  que el bisbat de Barbastro-Monsó ha realitzat amb la pretensió d'endur-se-les.

 

 

-Donar-nos a conèixer. Disposarem d'un roll-up (cartell del Cercle) Tríptics, full informatiu i fulls d'inscripció com a socis.

-Donar a conèixer l'actual situació de la reclamació de l'art per part de bisbat de Barbastre-Monsó des d'un vessant el més objectiu possible, segons contingut del dossier que us vàrem adjuntar i que us tornem a reenviar.

-Oferir als interessats la possibilitat d'enviar aquest dossier per correu electrònic i demanar per tant una adreça electrònica que ens permetrà en el futur continuar enviant informació de les nostres activitats.

 

Com ho farem:

 -Oferint la explicació a la gent interessada que s'atansi a la taula que disposarem o bé anant-hi nosaltres a oferir l'explicació a la gent que entri.

-Donarem informació mitjançat fulls informatius i tríptics, entenent que no ho podem fer de forma massiva pel seu cost, però si a aquelles persones que manifestin un mínim d'interès.

-Considerant que volem captar socis, oferirem una quota especial Nits dels Museus, oferint un descompte:

Soci individual: 10 €  (la ordinària és de 25€)

Soci familiar:     15€   (la ordinària és de 35€)

 

 

Més informació sobre la Nit dels Museus

 

Apunta't al nostre butlletí