ca
ca

Agenda

Sortida "Seguint la petjada de romans i ilergetes"

Dissabte, 20 d'Octubre de 2018
09:00
Guissona i Tornabous

 Amics i amigues, 

Us proposem la propera sortida a l’antiga ciutat romana d'Iesso que s’identifica amb el jaciment arqueològic conservat a Guissona. Com sempre será una visita guiada  que ens atansarà al coneixement del pas de Roma per Lleida, un tema que es tractarà  el proximament al Museu de Lleida. El matí el completarem amb una visita guiada pel nucli antic de Guissona.

Després de dinar farem una visita també guiada al jaciment Ilergeta del Moli de l’Espígol. Unes excavacions que posen al descobert part del que molts historiadors creuen va ser Atanagrum, la capital dels Ilergetes. L'Agència Catalana del Patrimoni ens proporciona visita i guia gratuïta.

DIA DE LA SORTIDA: 20 D’OCTUBRE

Sortida de Lleida (Camp d’Esports)

Hora de sortida: 9:00h. (es prega puntualitat). 

Hora de arribada: 19:00h aprox.

Preu per a socis: 38€  (inclou autocar, entrada, visites i dinar)

Preu per a no socis: 43€

Inscripcions preferent per a socis fins al dia 4 d’octubre o la cobertura de places, després si encara queden places la inscripció s'allargarà,  essent la data límit de tancament  el dia 7 d’octubre. L’ordre en la inscripció determinarà la preferència fins a cobrir les 30 places previstes.

Data de cobrament  a partir del dia  7  fins el 10 d’octubre. En cas de no poder assistir a la sortida el règim de devolucions serà l’habitual.


Apunta't al nostre butlletí