Notícies

CONSELL TERRITORIAL DE LA ZONA 10 (Cappont)

Divendres, 11 de Febrer de 2011
General
CONSELL TERRITORIAL DE LA ZONA 10 (Cappont)

Dijous, 10 de febrer
Lloc: Centre Cívic de Cappont
REUNIÓ DEL PLENARI DEL CONSELL TERRITORIAL DE LA ZONA 10 (Cappont)

L’acte va ser presidit per la regidora de la zona 10, Sra. Dolors Arderiu, i pel regidor de Participació Ciutadana, Sr. Joan Gómez. A la reunió hi van assistir els representants de les entitats (veïnals, educatives, esportives, socioculturals...) que tenen la seva seu a la zona 10.
Els temes tractats a la reunió van fer referència a les actuacions municipals que s’han dut o s’estan duent a terme a Cappont i el seu entorn: la nova passarel·la dels Maristes, el pont de Príncep de Viana i el pàrquing dissuasori que s’ha habilitat al seu costat, la reforma de la plaça de Cappont, el nou edifici del mercat, de la reforma de l’accés a la ciutat per l’avinguda de les Garrigues, de la implementació de noves propostes comercials (ex. Decathlon), la construcció d’un nou centre de dia per a la gent gran... També va avançar-se la ubicació al barri d’un centre de salut mental i de les noves instal·lacions de la Clínica Aliança.
Atenent la petició del plenari formulada en la darrera reunió, un comandament de la Guàrdia Urbana va assistir a la reunió per respondre als dubtes dels representants de les entitats en matèria de les intervencions que es realitzen en l’àmbit de la seguretat i el civisme al barri.


Divendres, 11 de febrer de 2011.
 

  Tornar