Notícies

EL CENTRO GALLEGO REP LA VISITA DE LA REGIDORA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, LA SRA. DOLORS ARDERIU

Divendres, 04 de Novembre de 2011
General
EL CENTRO GALLEGO REP LA VISITA DE LA REGIDORA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, LA SRA. DOLORS ARDERIU

La Sra. Dolors Arderiu, Regidora de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior, va ser acollida per la directiva del Centro Gallego en la seva seu social, al carrer Joc de la Bola.

En el context de la reunió, el seu President, el Sr. José Terceiro, li va fer un resum dels seus 34 anys d'història des de la fundació del Centro, i li va explicar les línies fonamentals de la seva activitat pels 270 socis de l'entitat i li va presentar als membres de la Junta Directiva, que van expressar la seva respectiva opinió.

Així mateix, va expressar l'agraïment de l'entitat al recolzament institucional que sempre han rebut de les diferents administracions, i van demanar a la Regidora un estudi dels criteris de baremació d'atorgament de les subvencions municipals; així com la reubicació de l'estàtua de Sant Jaume de la plaça dels fanalets i el bescanvi del protocol dels actes de l'ofrena floral de la Festa Major.

La Regidora, va comentar que la seva forma de treballar, és implantant diàleg, conversar per trobar solucions als problemes, sempre reivindicant els origens i escoltant idees i propostes. Va explicar que estudiaria la singularitat de les Cases i Centres Regionals en la propera convocatòria d'ajuts econòmics, i va emplaçar al Centro Gallego a treballar tots junts, per a millora conjuntament, amb l'objectiu de fer Comunitat, i així fer una ciutat millor.
 

  Tornar