Notícies

LA PAERIA OFEREIX A LES ASSOCIACIONS DE LA CIUTAT LA POSSIBILITAT DE CONFIGURAR UNA APP PRÒPIA

Dimecres, 19 d'Octubre de 2016
General
LA PAERIA OFEREIX A LES ASSOCIACIONS DE LA CIUTAT LA POSSIBILITAT DE CONFIGURAR UNA APP PRÒPIA

 L’Ajuntament de Lleida ofereix a les associacions de la ciutat la possibilitat de configurar una APP pròpia de la seva entitat als mòbils o a les tauletes tàctils. La configuració es podrà fer de manera gratuïta i de forma permanent, per a usuaris de dispositius Android i IOS. La Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació ha impulsat la iniciativa perquè les pròpies entitats puguin trametre informació i fer difusió de la seva activitat a través d’aquest canal de comunicació.

El tinent d’alcalde i regidor d’aquest àrea, Joan Gómez, ha explicat que l’aplicació pretén convertir-se en un referent en matèria de divulgació d’activitats socials a la ciutat i ha destacat la importància que té per a les associacions disposar de les seves pròpies eines per promoure una relació directa amb els seus associats i amb la ciutadania sobre la seva agenda social, els seus projectes, etc. Gómez ha presentat la iniciativa amb els representants delgrup Globalia, Leandre Palau i Roger Seró, els quals han explicat que aquesta operació es fa a través d’Ogeo People, una aplicació que permet activar en una sola app les entitats de les quals es vol estar informat. Per tant, les entitats que ho desitgin, poden donar-se d’alta i utilitzar aquesta eina com a canal de comunicació.

La formació es dirigeix a les associacions inscrites en el Registre Municipal d’Entitats i mostrarà com configurar l’APP. Els representants de les entitats poden assistir a una de les quatre jornades previstes els dies 3, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre als Serveis d’Educació de la Paeria, al carrer de Bisbe Torres, 2, de 19 h a 21 h. Les entitats interessades han d’inscriure’s prèviament en un dels dies, al telèfon 973 700 453.

  Tornar