Notícies

ACTE SOLEMNE D'ENTREGA DELS PREMIS BAULA, DIJOUS DIA 14 DE DESEMBRE, A LES 19.30 h AL SALÓ DE PLENS

Dimecres, 13 de Desembre de 2017
General
ACTE SOLEMNE D'ENTREGA DELS PREMIS BAULA, DIJOUS DIA 14 DE DESEMBRE, A LES 19.30 h AL SALÓ DE PLENS

El Comitè Jurat del Premi Baula, convocat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Lleida, en la convocatòria de la 11a edició del Premi, a seleccionat als finalistes a les tres modalitats del premi Baula, amb el que pretén reconèixer el foment d’experiències participatives.

 Per arribar a la terna de finalistes, s’ha ponderat entre les 18 candidatures a la millor entitat cívica, 24 propostes a la millor activitat participativa i 13 propostes pel premi d’honor a la trajectòria personal en l’àmbit associatiu.

 El Comitè Jurat, presidit pel Tinent d’Alcalde i Regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, el Sr. Joan Gómez, ja ha fet un primer escrutini de totes les candidatures presentades en el termini que finalitzava el 30 de novembre, i entre la terna seleccionada, entregarà els guardons, en una gala ciutadana, prevista de realitzar-se el dia 14 de desembre, a les 19.30 h al Saló de Plens de la Paeria.

Cada modalitat del premi, és recompensat, amb una dotació econòmica de 600 € i una obra d’art pel mateix valor al premi d’honor.

 Fomentar la participació ciutadana, promoure el coneixement de les entitats, activitats i persones, que possibiliten que la participació sigui un bé social, són bons arguments per aconseguir l’objectiu final: reconèixer el treball en aquesta matèria que desenvolupen els diferents agents ciutadans, i que aquests tinguin el suport de l’Ajuntament de Lleida.

 

 

  Tornar