Notícies

5250 PLACES PER ACTIVITATS ALS CENTRES CÍVICS I LOCALS SOCIALS

Dimecres, 09 d'Octubre de 2013
General
5250 PLACES PER ACTIVITATS ALS CENTRES CÍVICS I LOCALS SOCIALS

Programades un ampli ventall de propostes: converses en diferents idiomes, gimnàstica, ioga, tai-txi, pilates, scrapbooking, amirugumi o tallers de lectura, entre d’altres

 

El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Dolors Arderiu, han presentat avui el conjunt d’activitats que s’oferiran aquest curs als centres cívics i locals socials de la ciutat. La Guia de Centres Cívics, accessible per la web, aplega amb detall les 525 activitats programes aquest any, que són socioformatives (39%), culturals i artístiques (38%) i físico-esportives (23%).

La regidora de Participació Ciutadana, Dolor Arderiu ha remarcat l’augment continuat del nombre d’activitats que s’ofereixen en el conjunt de centres cívics i locals socials, així com la seva varietat. Arderiu ha recordat que aquests espais són un punt de trobada entre tots els veïns del barri i punts de formació continuada. Aquest any, com a novetat, les entitats han escollit valors determinats com a fil conductors del conjunt d’activitats programades. Per exemple, el valor que es vol impulsar al barri de Pardinyes és el “compromís per la vida saludable”.

Entre les activitats que s’oferiran aquest any, conversa en anglès, àrab, italià i romanés, manualitats, scrapbooking, balls de saló, ioga, tai-txi, pintura a l’ oli, català, cursos de creadors de fruita decorativa,amigurumi, taller de lectura, taller de modista, coaching, musicoteràpia, gimnàstica, psicologia, pilates...

L’Ajuntament de Lleida disposa d’una xarxa de 12 centres cívics i 18 locals socials i hi ha 100 entitats promotores d’activitats.


 

  Tornar