Notícies

L'ERETA HOMENATJA LA 3a EDAD EN EL MARC DE LA SEVA FESTA MAJOR

Diumenge, 07 de Setembre de 2014
General
L'ERETA HOMENATJA LA 3a EDAD EN EL MARC DE LA SEVA FESTA MAJOR

L’Associació de Veïns de l’Ereta encaren avui l’últim dia de la seva festa major. Aquest matí, els actes s’han obert amb la sardinada popular, a la mateixa plaça. Després s’ha fet la missa per recordar als difunts de l’AV i l’ofrena a l’Església de Sant Llorenç, amb l’assistència de les pubilles. La tinent d’alcalde Montse Parra i els regidors Dolors Arderiu, Joan Ramon Zaballos i Gemma Batalla han acompanyat els veïns en la cerimònia i en l’homenatge a la 3a edat en què s’ha reconegut M. Jesús Rubia i José Núñez.

Aquesta tarda tindrà lloc la xerrada amb el psicòleg Carles Ibars sobre “Creativitat: Front comú diferent en situacions similars”. I clourà la festa la tradicional cantada d’havaneres amb degustació de rom cremat, a càrrec d’Arrels de la Terra Ferma.

L’Ereta va començar divendres la programació festiva, amb la presència de l’alcalde, Àngel Ros, i de diversos regidors i també amb l’extinent d’alcalde i exregidor del Centre Històric, Josep Pregoner, qui va ser el pregoner d’enguany. S’ha de recordar que, en el marc de les festes, es farà dissabte que ve, dia 13, la XIX Trobada de Gegants a la plaça de l’Ereta, amb la participació de diverses colles de la ciutat i d’arreu del territori.


 

  Tornar