Notícies

ACORD ENTRE FIRA DE LLEIDA I LA FEDERACIÓ DE CASES REGIONALS

Dilluns, 03 d'Octubre de 2011
General
ACORD ENTRE FIRA DE LLEIDA I LA FEDERACIÓ DE CASES REGIONALS

L’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació de Fira de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Federació de Cases Regionals de Lleida, Cosme Garcia, han signat el 30 de setembre un conveni de col•laboració per tal de potenciar les relacions entre ambdues entitats.

Àngel Ros ha destacat que “les cases regionals són entitats que difonen Lleida arreu de l’Estat i, per tant, tenen una important capacitat de difusió de les activitats de Fira de Lleida fora de les nostres terres.” En aquest sentit, l’alcalde ha realitzat una valoració positiva d’aquest nou conveni de col•laboració, que servirà per difondre les més de 25 fires i salons anuals que realitza Fira de Lleida. Segons el paer en cap, “l’acord permet, d’una banda, vincular la Fira a cadascuna de les cases regionals de la ciutat, fet que aportarà visitants als diferents salons, i, d’altra banda, també aportarà la capacitat de penetració de les cases regionals en el conjunt de l’Estat”.

Per la seva banda, Cosme Garcia ha definit les cases regionals com a “bones ambaixadores de la ciutat”, per la seva tasca de difusió de Lleida arreu del territori, tant del seu patrimoni cultural i els seus equipaments, com de l’excel•lència de la seva gastronomia i les seves fires i salons. L’acte també ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, la regidora de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior, Dolors Arderiu, i del director de Fira de Lleida, Oriol Oró
 

  Tornar