Notícies

EL DIA 18 D'OCTUBRE, ES FARÀ L'ACTE INAUGURAL DE LES ACTIVITATS CÍVICO-FORMATIVES DELS CENTRES CÍVICS I LOCALS SOCIALS DE LLEIDA

Divendres, 07 d'Octubre de 2011
General
EL DIA 18 D'OCTUBRE, ES FARÀ L'ACTE INAUGURAL DE LES ACTIVITATS CÍVICO-FORMATIVES DELS CENTRES CÍVICS I LOCALS SOCIALS DE LLEIDA

Em plau informar-vos, que en motiu d’agrair l’esforç a les entitats i persones, responsables d’organitzar tot el conjunt d’activitats que es realitzen en els centres cívics i locals socials de la ciutat i oberts a tota la ciutadania, era mereixedor de fer un acte de reconeixement.

Per aquest motiu, hem preparat un esdeveniment molt emblemàtic al que no podeu faltar, ja que sou, conjuntament amb els vostres col.laboradors una peça clau en la vertebració de l’inici de les activitats cívico-formatives d’aquest curs 2011-2012, que està organitzat pel conjunt d’entitats, que oferiu un ampli ventall de cursos, tallers i activitats, com a mostra i reflex de la vitalitat de la gent de Lleida.

El dia 18 d’octubre, celebrarem la inauguració del curs, a l’auditori municipal Enric Granados, amb el següent programa .

A les 19.45 h., hem convidat al Sr. Jaume Magre, President de la Fundació Carles Pi i Sunyer, per a què faci la conferència inaugural; exposant en primícia els resultats encara inèdits del panel de recerca sobre les polítiques locals de participació ciutadana a Catalunya.

 

 

 

 

 

Posteriorment, a les 20.15 h., podrem gaudir d’una audició musical de l’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL CONSERVATORI de Lleida, per a donar per inaugurat aquest curs formatiu en el que el món associatiu de la ciutat treballa, participa, i es forma en el context del civisme i de l’educació.

Per poder-hi accedir; i per a què tothom tingui el seu espai reservat per a poder gaudir del contingut d’aquest esdeveniment, caldrà sol.licitar un numero concret d’entrades o invitacions, que hauran de ser retirades de les oficines de la Regidoria de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior abans del 13 d’octubre.

Confiant que aquest agraïment de la ciutat cap a la vostra generositat en vers la ciutat i els vostres conciutadans, us satisfaci, rebeu una cordial salutació.

Dolors Arderiu Sabaté
Regidora de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior

  Tornar