Notícies

JORNADA DE FORMACIÓ PER ALS ADMINISTRADORS DELS WEBS DEL PORTAL LLEIDA P@RTICIPA

Dimecres, 04 de Juliol de 2012
General
JORNADA DE FORMACIÓ PER ALS ADMINISTRADORS DELS WEBS DEL PORTAL LLEIDA P@RTICIPA

Uns 35 representants de les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats han participat aquesta tarda en una jornada de formació per als administradors de les webs de les diverses entitats inscrites al portal Lleida P@articipa.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, ha servit per explicar la implantació de les novetats als webs que formin part d’aquest portal, així com per resoldre dubtes i atendre preguntes. Alguns dels continguts que s’han tractat sobre l’actualització de la nova versió del portal han estat la integració a les xarxes socials, el disseny web, el tractament dels widgets (vídeos, àudio, traductors), com fer publicacions de vídeo al youtube i Vimeo, com introduir àudio al web o quin és el funcionament de Google Analytics, entre altres. La regidora de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior, Dolors Arderiu, ha estat l’encarregada de presentar la jornada. La formació ha anat a càrrec del director de màrqueting de l’empresa LocalProm, Joan Serra.

El portal Lleida P@articipa disposa de 200 webs d’entitats de Lleida actualment, i més de 1.000 persones reben les informacions, els butlletins electrònics i les notícies que les entitats generen per si mateixes en la seva activitat virtual.

 

  Tornar