Notícies

L'ALCALDE AGRAEIX LA TASCA REALITZADA PER LES ENTITATS, DEFININT-LES COM LA BASE TRONCAL DEL MÓN DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA A LA CIUTAT.

Dimarts, 30 d'Octubre de 2012
General
L'ALCALDE AGRAEIX LA TASCA REALITZADA PER LES ENTITATS, DEFININT-LES COM LA BASE TRONCAL DEL MÓN DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA A LA CIUTAT.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Josep Presseguer, la regidora de Participació Ciutadana, Dolors Arderiu, el President de la Federació d’Associacions de Veïns, Joaquim Mateo, i el President de la Federació de Cases i Centres Regionals, Cosme Garcia, ha presidit aquesta tarda l’acte oficial de signatura dels convenis de col•laboració amb les Associacions de Veïns i Cases Regionals de Lleida.

El paer en cap, Àngel Ros, ha agraït la tasca realitzada durant tot l’any per les associacions veïnals i les cases regionals, ja que garanteixen que Lleida tingui vida associativa, cultural i cívica, i les ha definit com “la base troncal del món de la participació ciutadana a Lleida”.

L’import total dels ajuts suma 212.738 €, 166.725€ dels quals estan destinats als projectes veïnals, i 25.763 € a les Cases Regionals. A més, s’ha reconegut la singular funció i estructura de la FAVLL amb una subvenció de 20.250 euros. Els imports destinats a aquests conceptes d’ajuts han disminuït un 16,27 % respecte a l’any passat, quan l’import total va ser de 254.110 euros.

El total d’activitats subvencionades són 205, que corresponen a 172 activitats portades a terme per les associacions de veïns i 33 activitats portades a terme per les Cases Regionals. El volum d’activitats és menor, fet que respon, entre altres, a què les entitats han agrupat diverses activitats en projectes globals.

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior, vetlla per la cohesió de les entitats veïnals a través de la realització de projectes conjunts i el foment de la participació ciutadana, amb l’objectiu de potenciar una xarxa ciutadana participativa, solidària i compromesa i que alhora generi uns serveis de qualitat per als ciutadans i ciutadanes

  Tornar