Notícies

LA REGIDORA DOLORS ARDERIU, VISITA LA CASA DE ARAGÓN

Dijous, 10 de Novembre de 2011
General
LA REGIDORA DOLORS ARDERIU, VISITA LA CASA DE ARAGÓN

La regidora de participació ciutadana, gent gran i voluntariat sènior, la Sra. Dolors Arderiu, va reunir-se amb la directiva de la Casa de Aragón, en el seu local social (Passeig de Ronda, 4 Baixos)

Dins de les converses, el President de la Casa de Aragón, el Sr. Jesús Monter, va expressar a la regidora les dificultats que tenen per a mantenir el local que atès els requeriments de seguretat i de portes d'emergència, fa que hagin de suportar unes càrregues econòmiques del lloguer d'un local adjunt, molt importants per l'economia de l'entitat.

La regidora, va respondre que a banda de la crisi econòmica, les entitats associatives han de treballar els valors per a què aquests facin de guia per trobar solucions als problemes que abans no hi eren. Tot i així, es va brinda a fer de conciliadora i mirar d'ajudar-los en la recerca de possibilitats per resoldre aquest problema d'infrastructura.

Van exposar-se les línies d'activitats, els grups d'assaig de guitarra i de ball tradicional, amb els que compta aquesta Casa Regional, de reconegut prestigi a nivell nacional, i la regidora els va felicitar per aquest èxit col.lectiu.

Així mateix, es va sol.licitar tramitar l'autorització pels assajos dels tambors amb el local de la Copa d'Or, que el Sr. Josep Pons, va acordar tramitar directament al dia següent.

 

  Tornar