Notícies

L'EMD DE RAIMAT, WEB NUMERO 197 DEL PORTAL

Dimecres, 02 de Maig de 2012
General
L'EMD DE RAIMAT, WEB NUMERO 197 DEL PORTAL

L’EMD de Raïmat, inaugura una web participativa.

Amb l’adreça www.lleidaparticipa.cat/emdraimat; l’alcaldessa, la Sra. Ainhoa Casabon, el president de l’associació veïnal, el Sr. Felix Fernandez i la regidora de participació ciutadana, gent gran i voluntariat sènior, la Sra. Dolors Arderiu, van penjar a la xarxa la nova web de l’EMD.

L’any 2.009 la regidoria de participació ciutadana, va generar un portal web per a les associacions del registre municipal d’entitats.
Aquest projecte tecnològic, va tenir el suport de l’obra social de la Caixa i del Ministeri d’Administracions Públiques, atenent a la oportunitat de la seva implantació i a la innovació tecnològica i participativa que aquesta iniciativa suposava.

Per aquest motiu, a partir d’avui la EMD de Raïmat, te la possibilitat d’administrar i crear de forma autònoma i gratuïta una web, amb múltiples eines per fer-la accessible a totes les persones que viuen o s’interessen en Raïmat.
Aquesta web, s’ha generat després de diferents sessions de formació realitzades pels serveis tècnics de la Regidoria a Raïmat, avui, inaugurem la web numero 197 del portal.

Amb aquesta activitat, la Regidoria de Participació, segueix amb la línia d’assessorament i col•laboració amb les entitats de la xarxa cívica de Lleida.
 

  Tornar