Notícies

L'ESTRENA DEL NOU CENTRE CÍVIC I EL CASINET DE LLÍVIA DÓNA EL TRET DE SORTIDA A LA SEVA FESTA MAJOR

Divendres, 29 d'Agost de 2014
General
L'ESTRENA DEL NOU CENTRE CÍVIC I EL CASINET DE LLÍVIA DÓNA EL TRET DE SORTIDA A LA SEVA FESTA MAJOR

L'estrena del nou centre cívic i el Casinet de Llívia ha donat aquest divendres el tret de sortida a la Festa Major. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la inauguració d'aquests dos nous espais, acompanyat de la tinenta d'alcalde, Sara Mestres, el regidor del barri, Josep Barberà, així com altres regidors de la Corporació Municipal, el president de l'AAVV, Juanjo Díaz

El paer en cap ha destacat en la seva intervenció "el creixement de Llívia, el seu compromís i el seu rigor a l'hora de treballar conjuntament amb la Paeria". "És un plaer compartir amb vosaltres l'estrena d'aquests dos espais ja que és una mostra de la vitalitat de Llívia i de la implicació dels seus veïns i veïnes", ha posat de relleu Ros.

L’Ajuntament de Lleida ha dut a terme les obres per adequar el centre cívic i el casinet de Llívia per tal d’ampliar la superfície de les sales polivalents, millorar l’accessibilitat i reformar els sanitaris i els serveis. En aquest sentit, s'ha traslladat la zona del bar del Casinet al centre cívic i s'ha modificat la distribució general del casinet i la planta baixa del centre cívic. Així, al casinet s’ha unificat l’espai de l’antic bar amb la sala polivalent. Per altra banda també al mateix local s'han adequat dos sanitaris, un d’ells adaptat per a discapacitats, així com l’habilitació d’un magatzem per a aquesta sala.

L’adequació i reforma del casinet permet comptar amb una sala de 168m² d’ús cultural polivalent amb un escenari, un magatzem de 2,9m², una entrada de 4,90m², un distribuïdor de la zona dels sanitaris 5,5m², un sanitari adaptat de 3,90m² i un altre sanitari de 2,30m².

Les obres han consistit en l’ampliació de la sala mitjançant l’eliminació d’una paret situada enmig de les dues sales, substituint-la per una estructura metàl·lica. També s'ha reconstruït la rampa d’accés d’aquest local, per tal que sigui accessible. Al centre cívic s'ha desplaçat el servei de bar a l’actual zona de cafeteria, i s'ha enderrocat la paret que separa la cafeteria de la sala polivalent per tal d’unificar usos i ampliar la superfície i, alhora, habilitar un sanitari adaptat. L’adequació i reforma del centre cívic permet tenir un distribuïdor de 7,43m², el bar amb una zona de preparació de 9,36m², un magatzem de 10,89m², una sala polivalent de 79,95m², uns serveis higiènics de 7,70m² i un adaptat de 4,88m².

El pressupost de l’adequació del centre cívic i del casinet de Llívia és d’uns 60.000 euros
 

  Tornar