Notícies

COL.LABORA AMB LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Dimecres, 19 de Setembre de 2012
General
COL.LABORA AMB LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

La ciutat de Lleida acull, un any més, la Marató de donació de sang. Cada any aconseguim xifres més importants a la ciutat, destacant la passada edició, quan vam superar positivament les previsions inicials.

Enguany, i sota l’eslògan “Lleida amb la Marató. T’hi esperem!“, esperem continuar aconseguint rècords al municipi, i és per això que el proper divendres 28 de setembre de 2012, de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament), us convidem a donar sang a la Biblioteca Pública.

Posarem el màxim de facilitats i tornarem a viure la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, servei de guarderia, un refrigeri especial, etc. Aquest any, donat el gran èxit en l’edició passada, ampliarem els mitjans per fer la donació molt més còmode i agradable.

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Amb aquesta carta, tan el Banc de Sang i Teixits com la Paeria de Lleida i l’Associació de Donants de Sang del Segrià, us volem animar a participar-hi, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres socis, amics i familiars o proposant alguna activitat.

Si necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a Josep Ma Planella al telèfon 902 170 257 o a jmplanella@nadark.com.
 

  Tornar