Notícies

119 PERSONES PARTICIPEN EN EL SEGON TORN DELS CURSOS D'INFORMÀTICA I INTERNET DE LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, GENT GRAN I VOLUNTARIAT SÈNIOR.

Dimecres, 13 de Juny de 2012
General
119 PERSONES PARTICIPEN EN EL SEGON TORN DELS CURSOS D'INFORMÀTICA I INTERNET DE LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, GENT GRAN I VOLUNTARIAT SÈNIOR.

119 persones han participat aquest semestre en els Cursos de formació en Informàtica, Internet i Informàtica avançada que ha organitzat la regidoria de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior durant en el darrer trimestre en els centres cívics de Balàfia i Bordeta, els locals socials de l’AV Jaume I, Zona Alta-Ricard Viñes i Dones del Clot, a la Mediateca Josep Alcobé i als CEIPS de Balàfia, Pràctiques i Joan Maragall.

Aquests cursos, que s’han realitzat amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, s’han centrat en dos aspectes concrets: iniciació a la informàtica i iniciació a internet amb diferents nivells de dificultat.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del 2n tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació Josep Presseguer i de la regidora de Participació Ciutadana i Gent Gran, Dolors Arderiu, ha presidit el lliurament de diplomes, que ha tingut lloc al saló de sessions de la Paeria. El paer en cap ha felicitat els assistents i els ha encoratjat a continuar formant-se com a eina també que afavoreix la igualtat d'oportunitats i de drets.

En total, durant aquest curs s’han realitzat 17 cursos de formació i hi han participat 241 persones i 23 entitats.
 

  Tornar